Op bezoek bij het Koninklijk paar

Op bezoek bij het Koninklijk paar

Milka had de grote eer om de nieuwjaarsreceptie van de Koning en Koningin bij te wonen. Ze was een van de negen geluksvogels die door het Ministerie van Sociale Zaken waren voorgedragen om deel te nemen. Het ging daarbij om mensen die hoe dan ook bijdragen aan inclusie en integratie in de Nederlandse samenleving. Veel prominente gasten waren aanwezig, zoals prinses Beatrix en verschillende politici.

Zuriya

En omdat diversiteit een prachtig gegeven is had Milka voor deze gelegenheid een Zuriya, een Eritrese jurk, aangetrokken en haar haren op traditioneel Eritrese manier gevlochten.

Al met al was het een bijzondere dag met ook bijzondere contacten, zoals Milka’s gesprek met Minister Wouter Koolmees over de capaciteiten en kracht van Eritrese statushouders. Maar ook een onverwachte ontmoeting met twee Eritrese jongens bij het hek van het paleis. Verbaasd over zoveel mensen maar vooral verrast door Milka, als Eritrese Nederlander op visite bij de Koning en Koningin.

2019-03-11T16:55:39+00:00